HemligtDin Recension 2024 – 500K sugna medlemmar väntar på dig

Sexchatt och sexdejting online är båda fantastiska alternativ för att återuppliva gnistan i ditt intima liv och börja utforska en värld fylld med spännande singlar. Hos HemligtDin vill man erbjuda ett lite annorlunda koncept och med sitt stora utbud av aktiva medlemmar kan du hitta någon sugen tjej eller kille att chatta med eller gå på dejt.

Häng med oss medan vi upptäcker HemligtDin och deras användare tillsammans!

Kort om HemligtDin

Så här funkar HemligtDin

HemligtDin är en dejtingsida för personer som söker nya, spännande kontakter i sitt liv och vill få möjligheten att återuppliva den intima sidan av kärleken. Varje dag får du som medlem möjligheten att prata med hundratals aktiva singlar och hitta en partner som du kan prata med och ha roligt.

Här handlar det främst om diskreta träffar och HemligtDin värnar speciellt om din integritet när du registrerar dig och börjar använda deras tjänst. Du får själva bestämma precis hur mycket information du ska dela om dig själv – både på din profil och i meddelanden med andra medlemmar.

Unika funktioner

HemligtDin är en mycket diskret dejtingtjänst som hjälper dig hitta singlar i ditt område och spännande dejter du kan prata om i flera år framöver. För att hjälpa dig på vägen kommer deras tjänst med en rad olika funktioner som gör det enklare att komma igång och hitta det du letar efter:

Registrering

Det är otroligt enkelt att registrera sig hos Hemligt din och tar i regel bara ett par minuter innan du kan komma igång och chatta med alla deras underbara singlar. Så här registrerar du ett konto hos HemligtDin:

  1. Besök HemligtDin.com
  2. Klicka på Registrera dig nu
  3. Ange din e-postadress, ett användarnamn och lösenord
  4. Du får sedan välja dina preferenser, samt vilket område du vill få personer rekommenderade åt dig från
  5. Verifiera din ålder genom att mata in ditt födelsedatum

Ett bekräftelsemejl skickas sedan till din e-postadress och efter att du bekräftat din adress är det bara att köra igång!

Fördelar och nackdelar med HemligtDin

FördelarNackdelar
Mängder av spännande och intressanta singlar som letar sällskapFinns en del fiktiva konton. Dessa är dock markerade med ett hjärta för att du enkelt ska känna igen dem.
Enkel registreringsprocess gör att du kan komma igång snabbtKrävs krediter för att ta eget initiativ i konversationer
Sökmöjligheter och matchingsresultat bland andra medlemmar 
Över 500,000 medlemmar i hela Europa 

Priser och betalning

Registreringen hos HemligtDin är helt gratis och på samma sätt får du direkt tillgång till sidans allra mest grundläggande funktioner. Med ett konto kan andra användare ta kontakt med dig baserat på din profil och utforska mer gällande vem du är.

Premiummedlemskap

För att kunna ta dina egna initiativ och kontakta användare på egen hand behöver du dock ett Premiummedlemskap som ger dig tillgång till HemligtDins avancerade funktioner. Ett premiummedlemskap är kreditbaserat och du köper dessa i olika paket för att sedan använda dem på sidan och komma åt de premiumfunktioner som finns. På så vis är det praktiskt att du bara betalar för det du faktiskt använder.

Så här ser fördelningen ut mellan funktioner för gratis- och premiummedlemmar:

FunktionGratisPremium
Registrera dig och skapa en profilJaJa
Initiera kontaktNejJa
Mottaga meddelandenJaJa
Ladda upp fotonJaJa
E-mailaviseringarNejJa
Använda sökfunktionenNejJa
Se alla bilder och gallerierNejJa
Svara på meddelandenNejJa

Kreditpriser hos HemligtDin

Så här ser kostnaderna ut för krediter hos HemligtDin (sorterat enligt pris per meddelande):

KrediterPrisPris per meddelande
1099 SEK9,90 SEK
2653000 SEK11,30 SEK
1001500 SEK15 SEK
521000 SEK19,20 SEK
360 SEK20 SEK
25500 SEK20 SEK
8200 SEK25 SEK

Vanliga frågor och svar

Slutligen ska vi ta och summera några av de vanliga frågor och svar som många gånger dyker upp gällande HemligtDin.

Är min data säker hos HemligtDin?

HemligtDin är väldigt måna om din säkerhet och integritet och behandlar därför dina personuppgifter med största möjliga aktsamhet. Utöver detta har de sedan SLL-certifikat för hela sin sida för att garantera att ingen tredje part kan komma åt och läsa uppgifterna vid användande och betalningar.

Hur avslutar jag mitt konto hos HemligtDin?

Du kan avsluta ditt konto hos HemligtDin genom att logga in och under ditt konto välja att radera ditt konto. Efter att du tagit bort ditt konto bör du sen även kontakta HemligtDin och be dem helt radera dina uppgifter. I annat fall lagras dessa i deras databas i upp till 12 månader.

Finns det fiktiva konton hos HemligtDin?

En del av HemligtDins tjänst bygger på fiktiva konton som du kan interagera med och göra utbyte av heta meddelanden. Dessa är dock tydligt markerade för att du själv ska veta vilka användare som är personer eller tillämpade av sidan själva. Håll därför utkik efter det lilla hjärtat som finns på dessa profiler.

HemligtDin kontakt och kundtjänst

HemligtDin ägs och drivs av:

Social Links Online B.V.

De lepenwei 16–D

4191OD Geldermalsen

The Netherlands

CC: 75087707

Kundtjänst: [email protected]

Slutsats och summering

HemligtDin är en fantastisk sida för att träffa sugna singular som är ute efter något nytt i sina kärleksliv. Med sina 500,000+ medlemmar erbjuder sidan idag ett spännande alternativ för de som vill doppa tårna i sjön med sexdejting och heta möten online.

Medlemskap är gratis och sen behövs det endast krediter för att själv kunna lägga manken till och öka sina chanser till en bra matchning. Du skapar konto snabbt och enkelt och sen är det bara att köra igång!