Recensioner av dejtingsidor

HemligtDin Recension 2024 – 500K sugna medlemmar väntar på dig

Sexchatt och sexdejting online är båda fantastiska alternativ för att återuppliva gnistan i ditt intima liv och börja utforska en värld fylld med spännande singlar. Hos HemligtDin vill man erbjuda ett lite annorlunda koncept och med sitt stora utbud av aktiva medlemmar kan du hitta någon sugen tjej eller kille att chatta med eller gå […]

Seniordate

Seniordate.se är en av få svenska dejtingsajter som specialiserar sig på dejting för äldre. Om du är över 50 rekommenderar vi definitivt att du testar Seniordate

Kristendate.se

Kristendate.se är en dejtingtjänst avsedd för kristna. Överlag tycker vi att Kristendate är en relativt bra dejtingtjänst. Tjänsten är etablerad av en norsk tjänst som har funnits sedan 2009.

Recension av Singles50

Singles50 är främst en webbplats för de över 50, även om medlemmarna här inte exklusivt är ungefär 50. Den här webbplatsen har upplevt en hög valdeltagande från denna åldersgrupp i Norge, och dejtingsidan har till och med tagit flera framgångshistorier.

Friluftsliv.se recension

Sammanfattning Friluftsliv.se är en dejtingsida som skapats för friluftsälskande människor. Här kan du hitta vänner, eller allra helst en partner. Vi tycker att Friluftsliv.se är en ganska bra dejtingsida. Priset är lågt och det finns inga falska användare heller. Fördelar Nackdelar Friluftsliv.se är en webbsida för dig som letar efter friluftsälskande vänner eller partner. Sidan […]

Recension av eDarling

eDarling är en dejtingsajt som vi helt klart kan rekommendera. Tjänsten satsar rejält i Sverige och det märks. Många medlemmar, bra funktioner, god säkerhet och en bra app är bara en del av de saker som slår oss. Totalt sett ger vi eDarling toppbetyg och rekommenderar att alla testar den här dejtingsajten.

Happy Pancake

Happy Pancake är en av de allra största dejtingsajterna i Sverige. Dejtingtjänsten har ett enormt antal medlemmar, något som är väldigt positivt. Men för dejting är Happy Pancake inte den bästa tjänsten som vi har testat då sidan ger intrycket av att vara något oseriös. Totalt sett ger vi Happy Pancake ett medelmåttigt betyg.

Recension av Be2

Be2 är en helt okej dejtingsajt, men långt ifrån den bästa i våra tester. Funktionerna, appen och liknande tycker vi är bra. Problemet är att tjänsten helt enkelt inte är trovärdig. Vi misstänker att det finns en del falska profiler då många användare inte verkar äkta, och det är svårt att säga upp prenumerationen.

Recension av Happn

Happn är en ganska bra dejtingapp som har mycket gemensamt med Tinder. Konceptet går ut på att matcha dig med folk som du har passerat på gatan. Happn har väldigt många användare och få falska profiler. Om du ska utnyttja alla funktionerna måste du betala en del, och det drar ner betyget något. Som helhet rekommenderar vi dock appen.

Recension av Badoo

Badoo är en helt okej dejtingtjänst. Här kan du prata med många människor och det finns ganska många svenska medlemmar. Önskar du en seriös dejtingsida där användarna endast söker seriösa förhållanden kan det dock löna sig att testa andra alternativ. Badoo är en något speciell tjänst, men den är ändå värd att testa.

Recension av Tinder

Allt som allt är Tinder en ganska bra dejtingtjänst. Många medlemmar och en jämn könsfördelning drar upp omdömet. Det finns heller inga falska medlemmar. Var uppmärksam på att konkurrensen kan vara hård, stämningen ytlig och att du lätt kan bli refuserad. På så vis kan andra dejtingsajter vara mer aktuella om du söker något som är lite mer seriöst.

Recension av Zoosk

Zoosk är en av de största dejtingportalerna på nätet och etablerades år 2007. Som helhet tycker vi att Zoosk är en relativt bra dejtingsajt i förhållande till användning i Sverige, med relativt många medlemmar. Många av funktionerna kräver dock att du betalar, och om du inte är villig att spendera mycket pengar kan det vara värt att testa andra alternativa dejtingsajter.

Recension av Mötesplatsen

Møteplassen klarar av vårt test ganska bra. Relativt enkel registrering och inställning. Användarmässigt finns det många svenska singlar på den här dejtingsidan. Det finns samtidigt andra dejtingsajter som är minst lika bra. Allt som allt kan vi rekommendera Møteplassen, men vi rekommenderar även att du testar andra dejtingsidor för att jämföra.

Recension av Academic Singles

Academic Singles är en förhållandevis bra dejtingsajt. Huvudsyftet är att matcha välutbildade människor via en personlighetstest. Vi upplever att tjänsten fungerar bra i Sverige och att det finns relativt många användare. Nackdelen är att du inte kan använda många av funktionerna genom gratistjänsten och att du snabbt måste betala för att kunna använda tjänsten fullt ut.

Recension av C-date

C-date är den bra dejtingsida om ditt syfte är att hitta enkla, pliktlösa förhållanden. Könsfördelningen är jämn, det finns relativt många medlemmar och funktionerna på dejtingsidan fungerar bra. Om du söker något mer seriöst kan vi dock rekommendera att du istället testar dejtingsajter som Match, Academic Singles eller liknande.

Recension av Victoria Milan

Victoria Milan är en lite speciell dejtingsajt. Sajten började som ett koncept för att inleda kärleksaffärer. Detta innebär att gifta eller personer i förhållanden kan hitta någon att vara otrogen med.

Recension av Match

Match är ett väldigt bra alternativ för dig som söker en seriös dejtingsida. Många svenska medlemmar, enkel registrering och inga falska konton är några av de saker som vi tycker bäst om. I tillägg till detta är dejtingsidan enkel att använda och funktionerna fungerar bra både på PC och i mobilen.

Recension av Elitsinglar

Elitsinglar är en dejtingsajt som fokuserar på matchmaking. Det innebär att användarna fyller i ett personlighetstest som sedan används för att matcha dem med varandra. Vi tycker att den här dejtingsajten är väldigt bra gällande funktioner, antalet svenska användare och möjligheten att faktiskt träffa någon som man är intresserad av.