Om BästaDejtingsajter.se

BästaDejtingsajter.se är en hemsida som jämför olika dejtingsidor och tjänster. Vårt syfte är att göra det enkelt för svenska singlar att hitta den bästa plattformen för nätdejting.

Det finns i dag extremt många olika nätdejtingleverantörer vilket gör det svårt för användarna att välja den nätdejtingsida som passar dem bäst. Vi vill därför presentera de dejtingsidor som vi anser är de bästa på marknaden.

Fördelen i dag är att alla dejtingsidorna är gratis att registrera sig på. Det innebär att det inte kostar något att registrera sig och att spana in vad dejtingsidan har att erbjuda. På så vis kan du får ett intryck av plattformen innan du betalar något.

På de flesta dejtingsidorna måste du betala för att kunna ta del av alla de förmåner som finns, men det rör sig oftast inte om någon större summa. När vi bedömer en dejtingtjänst finns det många faktorer som vi tittar på.

Bland annat tittar vi på antalet användare i enskilda länder. Detta är extra viktigt eftersom flera medlemmar innebär att det finns fler personer att välja bland.

Vidare tittar vi på användarvänligheten och hur enkelt det är att få kontakt med andra. Många dejtingsajter har särskilda algoritmer och i så fall utvärderar vi även dessa.

En del dejtingtjänster är kända för att upprätta falska konton för att urvalet ska se bättre ut. Om vi får misstanke om detta är det ett stort minus för leverantören.

För att driva vår hemsida och gå med en liten vinst får vi provision när användare kommer från vår hemsida och registrerar sig/köper prenumerationer på dejtingsidorna. Detta kan ha en mindre inverkan på hur vi rangordnar placeringarna i rankingen, men det är sällan avgörande.

Vi hoppas att du får användning av den här hemsidan. Om du har några frågor eller undrar över något så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Med vänliga hälsningar,
Redaktionen